Even snel een lekkere cake bakken? Met Cake gemak van Koopmans is dit super makkelijk om te doen. Geen bakblik, eieren of mixer komt eraan te pas. Wij hebben getest of het echt zo makkelijk is en of ze smaken.
Cake gemak
De naam zegt het al en daar houd ik van. Met Cake gemak van Koopmans maak je heel makkelijk en snel een cake. Ze zijn verkrijgbaar in 3 smaken: citroen, chocolade en kruidkoek.
Lees ook hoe je super snel een echte Duitse kersencake maakt.
Deon koos voor citroen en Sten is dol op chocolade. Het enigste wat je zelf hoeft toe te voegen is melk.
Bereidingswijze
Als eerste hebben we de citroencake gebakken. Wat super handig is, is dat de verpakking dient als bakvorm. De inhoud van het zakje gaat in de bakvorm.
Voeg er 100 ml melk bij en roer de mix met een vork tot een glad beslag.
Dit gaat super makkelijk en klontert niet. Binnen een minuut is het beslag glad en kan in de voorverwarmde oven.
Citroencake
Met 35 minuten is de cake klaar. Nog even geduld totdat de cake is afgekoeld en dan kan hij uit de bakvorm.
Jammer dat er nog aardig wat cake aan de bakvorm blijft plakken, maar daar zal hij vast niet minder om smaken.
1 Persoons cake
De cake is wel heel erg klein. We haalden er zo’n zeven kleine plakjes uit. De bovenkant is heerlijk knapperig en de cake lekker zacht en smeuïg met een vleugje citroensmaak.
Dit is écht cake gemak en super lekker, jammer dat hij zo klein is. De cake was ook zo op en ben heel benieuwd naar de chocolade variant.
Chocolade cake
Sten zijn favoriet: chocolade. Ook hier blijft de onderkant aan de bakvorm plakken, jammer. Volgende keer toch maar even invetten.
In deze cake zitten stukjes chocolade en is net zo zacht en smeuïg als de citroen.
Mijn voorkeur gaat uit naar de citroencake, maar de jongens vinden deze ook super lekker.
Er blijft nog een klein plakje over en die is dan voor mij.
Ideaal
Ik vind Cake gemak echt ideaal. Het is snel, simpel en ze smaken erg lekker. Je kunt er natuurlijk ook nog extra ingrediënten aan toevoegen zoals rozijnen of nootjes, maar wij hebben genoeg aan een toef slagroom.
Jammer dat er veel cake aan de bakvorm blijft plakken en dat ze zo klein zijn. Bewaren is hier dus niet nodig.
Lees ook: